Vytlačiť
1. Nowoczesne sposoby pakowania a ich wplyw na jakość i trwalość produktów
Názov | Nowoczesne sposoby pakowania a ich wplyw na jakość i trwalość produktów |
---|---|
Preklad názvu | Novodobé spôsoby balenia a ich vplyv na kvalitu a trvanlivosť produktov |
Autorské údaje | Igor Kačeňák, Alexander Dandar, Stanislav Sekretár |
Autor | Kačeňák Igor EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Spoluautori | Dandar Alexander |
Sekretár Stanislav | |
Zdrojový dokument | Przemysl spozywczy. Č. 9, 2005 s. 20-25. ISSN PL 0033-250X |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | poľština |
Krajina vydania | Poľsko |
Kategória EPC | Odborné práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E05 01042-001, OBF - Archív EPC, kópia plného textu |