Vytlačiť
1. Podstata, ciele a smery inovácií v spoločnom stravovaní
Názov | Podstata, ciele a smery inovácií v spoločnom stravovaní |
---|---|
Autorské údaje | Vincent Sniščák |
Autor | Sniščák Vincent EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená |
Zdrojový dokument | Inovácie v spoločnom stravovaní - úspech v konkurencii i ekonomike : zborník prednášok zo seminára, ktorý sa konal ako sprievodná akcia medzinárodných výstav GASTRA & ALIMENTA & COBA : Nitra : 5. apríl 2005. S. 5-8. - Banská Bystrica : Dom techniky ZSVTS, 2005. ISBN 80-230-0172-8 |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Kategória EPC | Odborné práce v domácich recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných) |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E04 01015-001, OBF - Archív EPC, kópia titul. strany |