Vytlačiť
1. Obal potraviny-spojenie príjemného s užitočným a vhodným
Názov | Obal potraviny-spojenie príjemného s užitočným a vhodným |
---|---|
Autorské údaje | Katarína Kajánková |
Autor | Kajánková Katarína EUBOBF - Obchodná fakulta EU |
Zdrojový dokument | EDAMBA 2007 : 10. medzinárodná vedecká konferencia : zborník prác doktorandov : Nové Zámky, apríl 2007. S. 143-148. - Nové Zámky : SECOS, 2007. ISBN 978-80-225-2380-6 |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 621.798 - Balenie a obalová technika |
Heslá | obaly * potraviny * preprava * ochrana zdravia * odpad |
Anotácia | Základné funkcie obalov. Ochrana pred znehodnotením, racionalizácia prepravy a manipulácie s výrobkom, komunikácia a informovanie zákazníka. Obal reagujúci na životný štýl a potreby spotrebiteľa. Obal ako odpad. Ekologický aspekt obalu. Zdravotná nezávadnosť obalov potravín. |
Kategória EPC | Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |