Vytlačiť
1. Pravidlá o látkach na zlepšenie potravín
Názov | Pravidlá o látkach na zlepšenie potravín |
---|---|
Autorské údaje | Iveta Trusková |
Autor | Trusková Iveta |
Zdrojový dokument | Slovenský Výber : mesačník manažmentu obchodu. Roč. 12, č. 6 (2008), s. 23-25. - Bratislava : SON MEDIA, 2008. ISSN 1335-9266 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 663/664 - Potravinárstvo |
Heslá | potraviny * výživa * bezpečnosť potravinová * legislatíva |
Anotácia | Nová legislatíva - enzýmy a arómy prídu na trh len vtedy, ak budú v pozitívnom zozname. Nariadenie týkajúce sa prídavných látok do potravín. Nariadenie týkajúce sa aróm do potravín. Nariadenie týkajúce sa potravinárskych enzýmov. Nariadenie o spoločnom postupe schvaľovania prídavných látok, enzýmov a aróm. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2008: 1-12 + 2 príl. |