Vytlačiť
1. Situation analysis of the external environment of a bakery company
Názov | Situation analysis of the external environment of a bakery company |
---|---|
Preklad názvu | Situačná analýza vonkajšieho prostredia pekárenskej spoločnosti |
Autorské údaje | Helena Chládková, Dagmar Kudová |
Autor | Chládková Helena |
Spoluautori | Kudová Dagmar |
Zdrojový dokument | Agricultural economics. Vol. 54, no. 7 (2008), s. 301-306. - Prague : Institute of Agricultural and Food Information, 2008. ISSN 0139-570X |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | angličtina |
Krajina vydania | Česká republika |
Systematika | 65.011.1 - Politika podnikania. Podniková stratégia |
Heslá | potravinárstvo * podnik * prostredie podnikateľské * analýzy |
Anotácia | Úlohou situačnej analýzy vonkajšieho prostredia je zistiť, čo sa v okolí spoločnosti deje a pokúsiť sa odhadnúť, čo sa bude diať v budúcnosti a ako to môže ovplyvniť jej činnosť a existenciu. V článku sú identifikované faktory vonkajšieho prostredia pekárenskej firmy s využitím STEPE analýzy a je uskutočnená situačná analýza jej vonkajšieho prostredia. Ďalej je urobený odhad pravdepodobnosti výskytu a vplyvu príležitostí a hrozieb v súčasnosti, v blízkej a vzdialenej budúcnosti. |
URL | http://www.agriculturejournals.cz/publicFiles/01819.pdf |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2008: 7-12 |