Vytlačiť
1. Elasticity of consumer demand on pork meat in the Slovak Republic
Názov | Elasticity of consumer demand on pork meat in the Slovak Republic |
---|---|
Preklad názvu | Elasticita spotrebiteľského dopytu po bravčovom mäse v Slovenskej republike |
Autorské údaje | Peter Bielik, Zuzana Šajbidorová |
Autor | Bielik Peter |
Spoluautori | Šajbidorová Zuzana |
Zdrojový dokument | Agricultural economics. Vol. 55, no. 1 (2009), s. 12-19. - Prague : Institute of Agricultural and Food Information, 2009. ISSN 0139-570X |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | angličtina |
Krajina vydania | Česká republika |
Systematika | 330.567 - Použitie národného dôchodku. Spotreba |
Heslá | mäso * spotreba * dopyt * analýza regresná |
Anotácia | Analýza elasticity spotrebiteľského dopytu po bravčovom mäse na základe vplyvu zmeny identifikovaných determinantov ovplyvňujúcich dopyt na spotrebiteľskom stupni výrobkovej vertikály bravčové mäso a následné zhodnotenie charakteru a intezity elasticít spotrebiteľského dopytu po vybranej komodite. |
URL | http://www.agriculturejournals.cz/publicFiles/03748.pdf |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2009: 1-6 |