Vytlačiť
1. F & B
Názov | F & B |
---|---|
Autorské údaje | Magdaléna Maceášiková |
Autor | Maceášiková Magdaléna |
Zdrojový dokument | Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 3, č. 3 (2009), s. 34-38. - Žilina : Direct press, 2009. ISSN 1337-0545 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Heslá | reštaurácie * manažment * služby * kvalita * personál * zamestnanci * zákazníci |
Anotácia | Food & Beverage - oddelenie reštaurácie a baru - v hoteli. Identifikácia cieľovej skupiny ako prvotný krok k dobrému fungovaniu hotelovej reštaurácie a baru. Riadenie hotelovej reštaurácie. Organizácia práce. Jedálny lístok - menu. Kvalitná obsluha a systémy obsluhy. Room service. Správne stolovanie. Čaro atmosféry. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2009: 1-6 |