Vytlačiť
1. Reštaurácia
SYS | 0108247 | |
---|---|---|
LBL | $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$ | |
005 | 20231011125317.6 | |
100 | $a 20100105a2009łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba | |
101 | 0- | $a slo |
102 | $a SK | |
200 | 1- | $a Reštaurácia $f Eva Blažková, Zlatica Kramárová |
330 | $a Personál v reštauračnom zariadení. Problematika fluktuácie zamestnancov. Dispozičné riešenie reštaurácie. Niekoľko zásad úspešnej reštaurácie. Tematické reštaurácie. Profesionálne vybavenie reštaurácie. Kvalitná kuchyňa. Denné menu. Marketingová podpora. Úskalia reštauračného biznisu. | |
463 | -1 | $1 001 eu_un_cat*0164684 $1 011 $a 1337-0545 $1 200 1 $a Hotelier $e direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií $v Roč. 3, č. 6 (2009), s. 30-36 $1 210 $a Žilina $c Direct press $d 2009 |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0005355 $a reštaurácie |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0007346 $a zariadenia stravovacie |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0005745 $a služby |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0002229 $a gastronómia |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0004150 $a personál |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0007321 $a zamestnanci |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0003211 $a marketing |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0003009 $a kvalita |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0007368 $a zákazníci |
675 | $a 640.2/.4 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000285 $x Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie | |
700 | -1 | $3 eu_un_auth*p0042857 $a Blažková $b Eva $4 070 |
701 | -1 | $3 eu_un_auth*0019542 $a Kramárová $b Zlatica $4 070 |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20100105 $g AACR2 |