Vytlačiť
1. Aplikácia systému HACCP v zariadeniach poskytujúcich stravovacie služby
| Názov | Aplikácia systému HACCP v zariadeniach poskytujúcich stravovacie služby : diplomová práca | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Autorské údaje | Monika Kováčová, škol. Alica Lacková | ||||||||
| Autor | Kováčová Monika | ||||||||
| Ďalší autori | Lacková Alica (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | ||||||||
| Korporácia | Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru | ||||||||
| Vydavateľské údaje | Bratislava, 2010. - 60 s. | ||||||||
| Druh dokumentu | práce diplomové (Mgr.,Ing.) | ||||||||
| Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
| Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
| Báza dát | ZÁVEREČNÉ PRÁCE | ||||||||
| Signatúra | 843627 | ||||||||
| |||||||||