Vytlačiť
1. Národná gastronómia Slovenska a jej diverzifikácia na Slovensku a vo svete
| Názov | Národná gastronómia Slovenska a jej diverzifikácia na Slovensku a vo svete : diplomová práca | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Autorské údaje | Karolína Koleková, škol. Mária Pachingerová | ||||||||
| Autor | Koleková Karolína | ||||||||
| Ďalší autori | Pachingerová Mária (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená | ||||||||
| Korporácia | Obchodná fakulta EU . Katedra služieb a cestovného ruchu - zrušené | ||||||||
| Vydavateľské údaje | Bratislava, 2010. - 86 s. | ||||||||
| Druh dokumentu | práce diplomové (Mgr.,Ing.) | ||||||||
| Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
| Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
| Báza dát | ZÁVEREČNÉ PRÁCE | ||||||||
| Signatúra | 843752 | ||||||||
| |||||||||