Vytlačiť
1. Bezpečnosť potravín
| SYS | 0120986 | |
|---|---|---|
| LBL | $$$$$nla$$22$$$$$$$$450$ | |
| 005 | 20240502072355.8 | |
| 100 | $a 20101102a2010łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba | |
| 101 | 0- | $a slo $d eng |
| 102 | $a SK | |
| 200 | 1- | $a Bezpečnosť potravín $f Marta Karkalíková |
| 330 | $a Systém manažérstva bezpečnosti potravín. Bezpečnosť potravín definovaná Komisiou Codex alimentarius. Význam normy STN EN ISO 22000. Aplikácia normy v potravinárskych podnikoch a zvýšenie dôveryhodnosti v domácom aj medzinárodnom kontexte. | |
| 463 | -1 | $1 010 $a 978-80-227-3398-4 $1 200 1 $a Nové trendy v potravinárstve $b elektronický zdroj $e zborník vedeckých prác $g recenzenti: Alexander Dandár, Ján Šajbidor, Ladislav Staruch $v S. 225-228 $1 210 $a Bratislava $c Nakladateľstvo STU v Bratislave $d 2010 $1 215 $a CD-ROM |
| 610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny |
| 610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0004571 $a potravinárstvo |
| 610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0001254 $a bezpečnosť |
| 610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0001263 $a bezpečnosť výrobkov |
| 610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0003718 $a normy ISO |
| 675 | $a 663/664 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000356 $x Potravinárstvo | |
| 700 | -1 | $3 eu_un_auth*p0029082 $a Karkalíková $b Marta $f 1947- $p EUBOBFKTK $9 100 $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
| 801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20101102 $g AACR2 |