Vytlačiť
1. Bezpečnosť potravín
| Názov | Bezpečnosť potravín |
|---|---|
| Autorské údaje | Marta Karkalíková |
| Autor | Karkalíková Marta EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
| Zdrojový dokument | Nové trendy v potravinárstve : zborník vedeckých prác. S. 225-228. - Bratislava : Nakladateľstvo STU v Bratislave, 2010. ISBN 978-80-227-3398-4 |
| Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
| Jazyk dokumentu | slovenčina |
| Krajina vydania | Slovenská republika |
| Systematika | 663/664 - Potravinárstvo |
| Heslá | potraviny * potravinárstvo * bezpečnosť * bezpečnosť výrobkov * normy ISO |
| Anotácia | Systém manažérstva bezpečnosti potravín. Bezpečnosť potravín definovaná Komisiou Codex alimentarius. Význam normy STN EN ISO 22000. Aplikácia normy v potravinárskych podnikoch a zvýšenie dôveryhodnosti v domácom aj medzinárodnom kontexte. |
| Kategória EPC | Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách |
| Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
| Archív EPC | E10 01409-001, kópia plného textu |