Vytlačiť
1. Potravinársky priemysel v SR a konkurenčná schopnosť agropotravinárstva
Názov | Potravinársky priemysel v SR a konkurenčná schopnosť agropotravinárstva |
---|---|
Súbežný názov | The Food industry in Slovakia and the competitiveness of agrifood |
Autorské údaje | Miroslav Grznár, Ľuboslav Szabo |
Autor | Grznár Miroslav EUBFPMKPM - Katedra manažmentu FPM |
Spoluautori | Szabo Ľuboslav EUBFPMKPM - Katedra manažmentu FPM |
Zdrojový dokument | Stratégia rozvoja poľnohospodárskych podnikov a konkurenčná schopnosť agropotravinárstva II. : [zborník vedeckých prác]. S. 16-24. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2011. ISBN 978-80-225-3216-7 |
Výstup z projektu | VEGA 1/0604/10 Stratégia rozvoja poľnohospodárskych podnikov a konkurenčná schopnosť agropotravinárstva |
Poznámky | VEGA 1/0604/10 |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 663/664 - Potravinárstvo |
Heslá | Slovensko * agropotravinárstvo * podnik priemyselný * potravinárstvo * potraviny * výroba * trh spotrebiteľský * kvalita výrobkov * konkurencieschopnosť |
Anotácia | Problematika výkonnosti a efektívnosti potravinárskeho priemyslu v SR po vstupe do Európskej únie. Potravinársky priemysel a jeho hrozby pre najbližšie obdobie. Faktory podmieňujúce efektívnosť a konkurenčnú schopnosť výroby potravín. |
Kategória EPC | Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E11 00868-004, originál dokumentu |