Vytlačiť
1. Informačná úplnosť vybraných potravinárskych produktov
Názov | Informačná úplnosť vybraných potravinárskych produktov : bakalárska práca | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Autorské údaje | Kristína Hološková, školiteľ: Ľudmila Kristová | ||||||||
Autor | Hološková Kristína | ||||||||
Ďalší autori | Kristová Ľudmila (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | ||||||||
Korporácia | Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru | ||||||||
Vydavateľské údaje | Bratislava, 2010. - 41 s. | ||||||||
Druh dokumentu | práce záverečné bakalárske (Bc.) | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Báza dát | ZÁVEREČNÉ PRÁCE | ||||||||
Signatúra | 850043 | ||||||||
|