Vytlačiť
1. Kvalita a bezpečnosť potravín ako významný nástroj konkurencieschopnosti
Názov | Kvalita a bezpečnosť potravín ako významný nástroj konkurencieschopnosti |
---|---|
Autorské údaje | Alica Lacková |
Autor | Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Zdrojový dokument | Zborník prednášok zo 7. zjazdu Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV : c. potravinárska sekcia : Bratislava, 8. septembra 2005. S. 63-68. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV v Bratislave, 2005. ISBN 80-227-2300-2 |
Výstup z projektu | VEGA 1/1225/04 Produktové manažérstvo rozhodovania o produktoch v integračných a globalizačných procesoch |
Poznámky | VEGA 1/1225/04 |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Kategória EPC | Odborné práce v domácich recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných) |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E05 01640-001, kópia plného textu |