Vytlačiť
1. Systémový prístup v riadení kvality potravinárskych výrobkov
Názov | Systémový prístup v riadení kvality potravinárskych výrobkov |
---|---|
Autorské údaje | Vojtech Kollár, Alica Lacková, Emil Roman |
Autor | Kollár Vojtech EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Spoluautori | Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Roman Emil EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | |
Zdrojový dokument | Výživa - potraviny - legislatíva : zborník referátových príspevkov z konferencie, ktorá sa konala v dňoch 9. - 11. júna 1998 v Detve. S. 189-195. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu - Bratislava, 1998 |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Kategória EPC | Odborné práce v domácich nerecenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferečných) |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E00 01370-001, kópia plného textu |