Vytlačiť
1. Používanie čistiacich a dezinfekčných prostriedkov v mäsovom priemysle
SYS | 0144151 | |
---|---|---|
LBL | $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$ | |
005 | 20240502072601.9 | |
100 | $a 20111128d1988łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba | |
101 | 0- | $a slo |
102 | $a SK | |
200 | 1- | $a Používanie čistiacich a dezinfekčných prostriedkov v mäsovom priemysle $f M. Gašpieriková, Alica Lacková, M. Vidová |
463 | -1 | $1 200 1 $a Detergencia v sanitácii potravinárskeho priemyslu $e zborník zo seminára : Modra, 1988 $v S. 38-40 $1 210 $a Bratislava $c Výskumný ústav potravinársky $d 1988 |
675 | $v 1. stred. $z slo | |
700 | -1 | $3 eu_un_auth*0044203 $a Gašpieriková $b M. $4 070 $9 34 |
701 | -1 | $3 eu_un_auth*p0029081 $a Lacková $b Alica $p EUBOBFKTK $9 33 $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
701 | -1 | $3 eu_un_auth*0044204 $a Vidová $b M. $4 070 $9 33 |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20111128 $g AACR2 |