Vytlačiť
1. Aplikácia systému HACCP v zariadeniach spoločného stravovania
Názov | Aplikácia systému HACCP v zariadeniach spoločného stravovania : diplomová práca | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Autorské údaje | Jana Dobrotková, školiteľ: Alica Lacková | ||||||||
Autor | Dobrotková Jana | ||||||||
Ďalší autori | Lacková Alica (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | ||||||||
Korporácia | Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru | ||||||||
Vydavateľské údaje | Bratislava, 2011. - 66 s. | ||||||||
Druh dokumentu | práce diplomové (Mgr.,Ing.) | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Báza dát | ZÁVEREČNÉ PRÁCE | ||||||||
Signatúra | 857103 | ||||||||
|