Vytlačiť
1. BOZP v ubytovacích a stravovacích službách
Názov | BOZP v ubytovacích a stravovacích službách |
---|---|
Autorské údaje | Laurencia Jančurová |
Autor | Jančurová Laurencia |
Zdrojový dokument | Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 6, č. 5-6 (2012), s. 48-51. - Žilina : Direct press, 2012. ISSN 1337-0545 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 331.4 - Pracovné prostredie. Bezpečnosť práce. Hygiena práce. Vplyvy na prácu |
Heslá | bezpečnosť práce * úrazy pracovné * pracovisko * prostredie pracovné * hotelierstvo * reštaurácie * služby * zamestnanci * zamestnávatelia * previerky |
Anotácia | Zamestnanci hotelových, reštauračných a stravovacích služieb (Horeca) konfrontovaní s vysokým pracovným nasadením, fyzicky náročnou prácou pod časovým tlakom a nepretržitým kontaktom so zákazníkom. Prioritné témy v oblasti reštauračných a hotelových služieb vo vzťahu zamestnanec - zamestnávateľ. Nelegálne zamestnávanie. Previerky BOZP a ich výsledky. Najčastejšie riziká v odvetví Horeca a ako ich znížiť. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2012: 1-12 |