Vytlačiť
1. Vývojové tendencie v oblasti potravín - používanie geneticky modifikovaných organizmov v potravinárstve
SYS | 0158980 | |
---|---|---|
LBL | 00000nbm--22^^^^^---450- | |
005 | 20161109102221.6 | |
100 | $a 20120907d2012łłłłm--y0sloc0103----ba | |
101 | 0- | $a slo |
102 | $a SK | |
200 | 1- | $a Vývojové tendencie v oblasti potravín - používanie geneticky modifikovaných organizmov v potravinárstve $e diplomová práca $f Alica Tencerová $g školiteľ: Alica Lacková |
210 | $a Bratislava $d 2012 | |
215 | $a 66 s. | |
700 | -1 | $3 eu_un_auth*0040372 $a Tencerová $b Alica $4 070 |
702 | -1 | $3 eu_un_auth*p0029081 $a Lacková $b Alica $p EUBOBFKTK $4 727 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
712 | 02 | $3 eu_un_auth*0000953 $a Obchodná fakulta EU $b Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru $4 050 |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20120907 $g AACR2 |
T85 | $x existuji fulltexy |