Vytlačiť
1. Geneticky modifikované organizmy v potravinárstve
Názov | Geneticky modifikované organizmy v potravinárstve |
---|---|
Preklad názvu | Genetically modified organism in food industry |
Autorské údaje | Alica Lacková |
Autor | Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Zdrojový dokument | Studia commercialia Bratislavensia : scientific journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. Roč. 5, č. 20 (2012), s. 607-618. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2012. ISSN 1337-7493 |
Výstup z projektu | KEGA 006EU-4/2011 E-learningová podpora výučby predmetu Tovaroznalectvo na stredných odborných školách |
Poznámky | KEGA 006EU-4/2011 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy |
Heslá | potraviny modifikované geneticky * ochrana spotrebiteľa * potravinárstvo * biotechnológia * riziko spotrebiteľské |
Anotácia | Zhodnotenie komplexných poznatkov z problematiky geneticky modifikovaných organizmov a špecifikácia výhod a rizík genetickej modifikácie, najmä z oblastí potravín. Analýza úrovne informovanosti spotrebiteľov o danej problematike a ich postojov k využívaniu GMO. |
Kategória EPC | Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E12 01750-010, originál dokumentu |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2012: 17-20 |