Vytlačiť
1. Zlepšenie konkurencieschopnosti agropodnikov
Názov | Zlepšenie konkurencieschopnosti agropodnikov |
---|---|
Súbežný názov | The improvement of the competitiveness of the agricultural companies |
Autorské údaje | Peter Jamnický |
Autor | Jamnický Peter EUBFPMKPM - Katedra manažmentu FPM |
Zdrojový dokument | Stratégia rozvoja agropotravinárstva a konkurenčná schopnosť agropotravinárskych podnikov II. : [recenzovaný zborník vedeckých prác]. S. 51-65. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2013. ISBN 978-80-225-3635-6 |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 339.137 - Konkurencia |
Heslá | podnik poľnohospodársky * konkurencieschopnosť * výhody konkurenčné * hodnota pridaná |
Anotácia | Zlepšovanie konkurencieschopnosti agropodnikov závisí najmä od primeraného využívania výrobných zdrojov a vhodnej lokalizácie. Uspokojenie základných potrieb na trhu, vysoká pridaná hodnota, diverzifikácia činností, outsourcing, vstup na zahraničné trhy, energetické úspory, výroba jedinečných produktov, donáška potravín do domu, sledovanie trendov a cien, propagácia sú nástrojmi ako môže byť agropodnik úspešný na domácich a zahraničných trhoch. |
Kategória EPC | Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Odkazy | (4) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
(1) - KNIHY | |
Archív EPC | E13 00574-009, originál dokumentu |