Vytlačiť
1. Stravovanie ako predpoklad eliminácie civilizačných ochorení
Názov | Stravovanie ako predpoklad eliminácie civilizačných ochorení |
---|---|
Autorské údaje | Vanda Lieskovská, Mária Grullingová, Marta Marcinová, Denisa Bilohuščinová |
Autor | Lieskovská Vanda EUBPHFKOP - Katedra obchodného podnikania PHF |
Spoluautori | Grüllingová Mária EUBPHFKOP - Katedra obchodného podnikania PHF |
Marcinová Marta | |
Bilohuščinová Denisa EUBPHFKOP - Katedra obchodného podnikania PHF | |
Zdrojový dokument | Zdraví - výzvy a rizika : sborník z XLIII. konference České demografické společnosti, 22.-23. května 2013, VŠE v Praze. S. [1-11]. - Praha : Nakladatelství Oeconomica, 2013. ISBN 978-80-245-1934-0 |
Výstup z projektu | VEGA 1/0906/11 Spoločenská zodpovednosť firiem v kotexte strategického marketingového nástroja v uzavretom cykle potravinového reťazca |
Poznámky | VEGA 1/0906/11 |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Česká republika |
Systematika | 613 - Hygiena. Starostlivosť o zdravie |
Heslá | zdravie * starostlivosť o zdravie * štýl životný * populácia * prieskum * študenti |
Anotácia | Štátna politika zdravia ako jedna zo strategických rozvojových politík spoločnosti. Zhoršovanie zdravotného stavu obyvateľstva v SR. Problematika primárnej hypertenzie a hospitalizácie v SR. Vzťah medzi zdravím a zdravým stravovaním. Prieskum u poslucháčov Podnikovohospodárskej fakulty v Košiciach. Preferencia konzumácie potravín zdravších a menej zdravých podľa pohlavia respondentov. Priemerný čas strávený pri počítači a TV. |
Kategória EPC | Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Odkazy | (2) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E13 00660-001, kópia plného textu |