Vytlačiť
1. Štrukturálna determinácia konkurencieschopnosti v podmienkach potravinárskeho priemyslu
Názov | Štrukturálna determinácia konkurencieschopnosti v podmienkach potravinárskeho priemyslu |
---|---|
Preklad názvu | Structural determination of competitiveness in the conditions of food industry |
Autorské údaje | Aneta Bobenič Hintošová, Lucia Demjanová |
Autor | Bobenič Hintošová Aneta EUBPHFKMA - Katedra manažmentu PHF |
Spoluautori | Demjanová Lucia EUBPHFKMA - Katedra manažmentu PHF |
Zdrojový dokument | Acta oeconomica Universitatis Selye : vedecký recenzovaný časopis. Roč. 2, č. 1 (2013), s. 25-36. - Komárno : Univerzita J. Selyeho v Komárne, 2013. ISSN 1338-6581 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 338.33 - Výrobná štruktúra |
Heslá | Slovensko * analýza empirická * výkonnosť podniku * trh * priemysel potravinársky * konkurencieschopnosť * štruktúra výroby |
Anotácia | Empirická analýza vzťahu medzi štruktúrou a výkonnosťou slovenského potravinárskeho priemyslu. |
Kategória EPC | Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Odkazy | (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E13 01046-001, kópia plného textu |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2013: 1-2 |