Vytlačiť
1. Agro klastre ako možnosť zvýšenia konkurencieschopnosti agropotravinárskych podnikov
SYS | 0185909 | |
---|---|---|
LBL | $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$ | |
005 | 20240502073200.7 | |
100 | $a 20140523d2014łłłłm--y0sloc0103----ba | |
101 | 0- | $a slo $d slo $d eng |
102 | $a SK | |
200 | 1- | $a Agro klastre ako možnosť zvýšenia konkurencieschopnosti agropotravinárskych podnikov $d <The> agrofood clusters as a new possibility of the increase of the competitiveness of the agrocultural firms $f Peter Jamnický |
330 | $a Spolupráca podnikov a jej vplyv na vznik klastrov. Teoretické východiská zakladania klastrov. Príklad úspešného klastra (tirolský drevársky klaster) a jeho vplyv na rozvoj regiónov. | |
463 | -1 | $1 001 eu_un_cat*0185818 $1 010 $a 978-80-225-3859-6 $1 200 1 $a Stratégia rozvoja agropotravinárstva a konkurenčná schopnosť agropotravinárskych podnikov III. $e [recenzovaný zborník vedeckých prác] $f Miroslav Grznár a kolektív, redakčné a zostavovateľské práce Miroslav Tóth $g vedeckí recenzenti Juraj Cvečko, Ján Záhoran $v S. 42-54 $1 210 $a Bratislava $c Vydavateľstvo EKONÓM $d 2014 $1 215 $a 132 s. [6,6 AH] |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*0010556 $a agropotravinárstvo |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0004299 $a podnik poľnohospodársky |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*0005760 $a klaster |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0005557 $a rozvoj regionálny |
675 | $a 334.75/.76 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000135 $x Nadpodnikové organizačné formy | |
700 | -1 | $3 eu_un_auth*0000984 $a Jamnický $b Peter $p EUBFPMKPM $9 100 $4 070 $T Katedra manažmentu FPM |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20140523 $g AACR2 |
T85 | $x existuji fulltexy |