Vytlačiť
1. Agro klastre ako možnosť zvýšenia konkurencieschopnosti agropotravinárskych podnikov
Názov | Agro klastre ako možnosť zvýšenia konkurencieschopnosti agropotravinárskych podnikov |
---|---|
Súbežný názov | The agrofood clusters as a new possibility of the increase of the competitiveness of the agrocultural firms |
Autorské údaje | Peter Jamnický |
Autor | Jamnický Peter EUBFPMKPM - Katedra manažmentu FPM |
Zdrojový dokument | Stratégia rozvoja agropotravinárstva a konkurenčná schopnosť agropotravinárskych podnikov III. : [recenzovaný zborník vedeckých prác]. S. 42-54. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2014. ISBN 978-80-225-3859-6 |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 334.75/.76 - Nadpodnikové organizačné formy |
Heslá | agropotravinárstvo * podnik poľnohospodársky * klaster * rozvoj regionálny |
Anotácia | Spolupráca podnikov a jej vplyv na vznik klastrov. Teoretické východiská zakladania klastrov. Príklad úspešného klastra (tirolský drevársky klaster) a jeho vplyv na rozvoj regiónov. |
Kategória EPC | Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Odkazy | (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E14 00259-006, originál dokumentu |