Vytlačiť
1. Gastronomie, un des composants dominants de la culture nationale
SYS | 0191489 | |
---|---|---|
LBL | $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$ | |
005 | 20240502083444.0 | |
100 | $a 20140825d2014łłłłm--y0sloc0103----ba | |
101 | 0- | $a fre $d fre |
102 | $a FR | |
200 | 1- | $a Gastronomie, un des composants dominants de la culture nationale $d Gastronómia, jedna z dominantných zložiek národnej kultúry $f Štefan Povchanič |
330 | $a Miesto gastronómie v živote Francúzov. Rozdiely v stravovaní Francúzov a Slovákov. Dodržiavanie rozdielov v stravovacích zvyklostiach aj v rámci interkultúrnej komunikácie. | |
463 | -1 | $1 010 $a 978-2-9536153-4-0 $1 200 1 $a Ianua ad linguas hominesque reserata V $e actes des publications scientifiques internationales $f redaktorka: Dagmar Institorisová $g recenzenti: Diana Lemay Jamborová, Stanislav Benčič $v S. 142-146 $1 210 $a Noailles $c Association Amitié Franco-Slovaque $d 2014 $1 215 $a [185 s.] $1 702 1 $3 eu_un_auth*0022992 $a Lemay Jamborová $b Diana $4 675 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0002857 $a Benčič $b Stanislav $4 675 |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*0048954 $a komunikácia interkultúrna |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0002229 $a gastronómia |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0002980 $a kultúra |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0002195 $a Francúzsko |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0005739 $a Slovensko |
675 | $a 316.7 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000045 $x Civilizácia. Spôsob života. Sociálna komunikácia. Ideológia | |
700 | -1 | $3 eu_un_auth*0022974 $a Povchanič $b Štefan $p EUBFAJKRS $9 100 $4 070 $T Katedra románskych a slovanských jazykov FAJ |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20140825 $g AACR2 |
T85 | $x existuji fulltexy |