Vytlačiť
1. Kontrola bezpečnosti potravín na Slovensku
Názov | Kontrola bezpečnosti potravín na Slovensku |
---|---|
Súbežný názov | Food safety control in the Slovak Republic |
Autorské údaje | Alica Lacková |
Autor | Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Zdrojový dokument | Studia commercialia Bratislavensia : scientific journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. Roč. 7, č. 27 (2014), s. 394-406. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2014. ISSN 1337-7493 |
Výstup z projektu | VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku |
Poznámky | VEGA 1/0635/14 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie |
Heslá | bezpečnosť potravinová * kontrola kvality * potraviny * ochrana zdravia * Slovensko |
Anotácia | Analýza a zhodnotenie kontroly bezpečnosti potravín na Slovensku so zameraním na činnosť Rýchleho výstražného systému pre potraviny a krmivá. |
Kategória EPC | Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Odkazy | (2) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E14 01258-009, originál dokumentu |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2014: 25-28 |