Vytlačiť
1. Kvalita a bezpečnosť potravín
Názov | Kvalita a bezpečnosť potravín | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Súbežný názov | Food quality and safety | ||||||||
Autorské údaje | Malgorzata A. Jarossová | ||||||||
Autor | Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | ||||||||
Zdrojový dokument | Vzdelaný spotrebiteľ a spotrebiteľská politika SR : zborník vedeckých statí. S. 52-66 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2014 / Červenka Peter ; Hlavatý Ivan ; Lieskovská Vanda ; Čichovský Ludvík ; Kubiš Juraj. ISBN 978-80-225-3964-7 | ||||||||
Výstup z projektu | VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku | ||||||||
Poznámky | VEGA 1/0635/14 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Systematika | 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie | ||||||||
Heslá | kvalita potravín * bezpečnosť potravinová * systémy kvality * pojmy * definície * normy | ||||||||
Anotácia | Vymedzenie základných definícií týkajúcich sa kvality i bezpečnosti potravín, popis faktorov vplývajúcich na kvalitu potravín, predstavienie analytického modelu kvality potravín, popis systémov kvality a bezpečnosti potravín implementovaných potravinárskymi podnikmi, ale aj európskeho systému RASFF - rýchly výstražný systém pre potraviny a krmivá. | ||||||||
Kategória EPC | Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách | ||||||||
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Odkazy | (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Archív EPC | E14 01494-005, originál dokumentu | ||||||||
|