Vytlačiť
1. Prístup k štúdiu potravinovej bezpečnosti v regióne
Názov | Prístup k štúdiu potravinovej bezpečnosti v regióne | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Autorské údaje | Anna Mydlová | ||||||||
Autor | Mydlová Anna | ||||||||
Zdrojový dokument | Geografia : časopis pre základné, stredné a vysoké školy. Roč. 22, č. 1 (2014), s. 26-29. - Bratislava : Ing. Eva Jankovičová - EPL, 2014. ISSN 1335-9258 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Systematika | 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie | ||||||||
Heslá | bezpečnosť potravinová * meranie * spotreba potravín | ||||||||
Anotácia | Koncept potravinovej bezpečnosti. Model štyroch pilierov potravinovej bezpečnosti podľa FAO. Meranie a indikátory potravinovej bezpečnosti. Metódy merania spotreby potravín ako jedného z aspektov potravinovej bezpečnosti. Faktory ovplyvňujúce výber potravín a ich spotrebu. | ||||||||
Báza dát | ČLÁNKY | ||||||||
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika | ||||||||
Čísla | 2014: 1-3 | ||||||||
|