Vytlačiť
1. Improving the Quality of Services Offered by the Catering and Hotel Company, on the Basis of Customer's Opinion Survey
Názov | Improving the Quality of Services Offered by the Catering and Hotel Company, on the Basis of Customer's Opinion Survey . 1 |
---|---|
Preklad názvu | Zvyšovanie kvality služieb, ponúkaných stravovacou a hotelovou spoločnosťou na základe prieskumu názorov zákazníkov |
Autorské údaje | Szymon Dziuba, Malgorzata A. Jarossová, Agata Konieczna |
Autor | Dziuba Szymon |
Spoluautori | Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Konieczna Agata | |
Zdrojový dokument | Food production improvement, Improving the quality of services offered by the catering and hotel company, on the basis of customer's opinion survey. Pp. 33-52 [1 AH]. - Celje : Faculty of Logistics, University of Maribor, 2014 / Szołtysek Katarzyna ; Šatanová Anna. ISBN 978-961-6562-95-9 |
Výstup z projektu | VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku |
Poznámky | VEGA 1/0635/14 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z kníh |
Jazyk dokumentu | angličtina |
Krajina vydania | Poľsko |
Systematika | 658.56 - Kontrola akosti. Hospodárenie s nástrojmi. Hospodárenie s materiálom, surovinami a výrobkami |
Heslá | analýzy * manufaktúry * priemysel potravinársky * hotelierstvo * gastronómia * mienka verejná * priemysel potravinársky * kvalita potravín |
Kategória EPC | Vedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E14 01389-001, kópia plného textu |