Vytlačiť
1. Cesta cereálneho chleba sa začína v laboratóriu
Názov | Cesta cereálneho chleba sa začína v laboratóriu |
---|---|
Autorské údaje | Eva Vašková |
Autor | Vašková Eva |
Zdrojový dokument | Obchod : marketing, retail, FMCG. Roč. 20, č. 4 (2015), s. 20-21. - Bratislava : MAFRA, 2015. ISSN 1335-2008 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 339.37 - Maloobchod |
Heslá | maloobchod * potraviny * výrobky |
Anotácia | Funkčné potraviny si získavajú u spotrebiteľov čoraz väčšiu popularitu. Za posledný rok si kúpilo špeciálne pečivo 9 z 10 kupujúcich. Výskum je len prvým krokom, na ťahu je výroba. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2015: 1-6 |