Vytlačiť
1. Bezpečnosť potravín a ich označovanie
Názov | Bezpečnosť potravín a ich označovanie |
---|---|
Autorské údaje | Katarína Remeňová |
Autor | Remeňová Katarína EUBFPMKPM - Katedra manažmentu FPM |
Zdrojový dokument | Faktory zvyšovania výkonnosti poľnohospodárskych podnikov vo väzbe na rozvoj vidieka a zabezpečenie primeranej potravinovej sebestačnosti I. : [recenzovaný zborník vedeckých prác]. S. 60-70. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2015 / Tóth Miroslav ; Tršťanská Alena ; Matušovič Martin. ISBN 978-80-225-4166-4 |
Výstup z projektu | VEGA 1/0128/15 Faktory zvyšovania výkonnosti poľnohospodárskych podnikov vo väzbe na rozvoj vidieka a zabezpečenie primeranej potravinovej sebestačnosti |
Poznámky | VEGA 1/0128/15 |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie |
Heslá | kvalita potravín * kontrola kvality * bezpečnosť potravinová * označovanie tovarov * Slovensko * Európska únia |
Anotácia | Príspevok sa venuje štatistikám bezpečných potravín a jednotlivým legislatívnym zmenám. Systémy bezpečnosti potravín na globálnej, medzištátnej (štáty EÚ) a národnej úrovni. Silné stránky potravinovej bezpečnosti SR. Systém rýchleho varovania. Krajiny exportu a importu škodlivých organizmov. Kontrola bezpečnosti potravín. Prieskum medzi spotrebiteľmi ohľadom označovania potravín. |
Kategória EPC | Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E15 01158-007, originál dokumentu |