Vytlačiť
1. Falšovanie potravín v oblasti výroby a distribúcie
Názov | Falšovanie potravín v oblasti výroby a distribúcie |
---|---|
Autorské údaje | Paulína Krnáčová, Peter Drábik |
Autor | Krnáčová Paulína EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Spoluautori | Drábik Peter EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF |
Zdrojový dokument | Podpora inovácií v distribučných procesoch prostredníctvom zavádzania moderných technológií a optimalizácie logistických činností so zameraním na zníženie záťaže životného prostredia a na zvyšovanie kvality života : zborník vedeckých statí z riešenia vedeckého projektu VEGA 1/0134/14. S. 127-144. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2015 / Daňo Ferdinand ; Pajtinková - Bartáková Gabriela ; Žák Štefan. ISBN 978-80-225-4157-2 |
Výstup z projektu | VEGA 1/0134/14 Podpora inovácií v distribučných procesoch prostredníctvom zavádzania moderných technológií a optimalizácie logistických činností so zameraním na zníženie záťaže životného prostredia a na zvyšovanie kvality života |
Poznámky | VEGA 1/0134/14 |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 663/664 - Potravinárstvo |
Heslá | priemysel potravinársky * kontrola výroby * kvalita potravín * podvody * bezpečnosť potravinová * ochrana spotrebiteľa * distribúcia * legislatíva |
Anotácia | Problém falšovania a podvodov s potravinami. Motívy prečo k falšovaniu potravín dochádza. Základné spôsoby falšovania potravín a opatrenia v boji proti ich falšovaniu. Zvyšovanie informovanosti prostredníctvom príkladov z praxe. |
Kategória EPC | Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E15 01498-011, originál dokumentu |