Vytlačiť
1. Bezpečnosť a kvalita potravín
Názov | Bezpečnosť a kvalita potravín |
---|---|
Súbežný názov | Foods safety and quality |
Autorské údaje | Vojtech Kollár |
Autor | Kollár Vojtech EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Zdrojový dokument | Manažérstvo životného prostredia 2015 : zborník z XV. medzinárodnej vedeckej konferencie, 17.-18. apríl 2015, Bratislava. S. 132-134. - Žilina : STRIX, 2015 ; Manažérstvo životného prostredia 2015 medzinárodná vedecká konferencia. ISBN 978-80-89753-02-4 |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie |
Heslá | potraviny * bezpečnosť potravinová * kvalita * chudoba * organizácie medzinárodné * zdravotníctvo * ochrana zdravia * Európska únia |
Anotácia | Bezpečnosť potravín v Európskej únii. Základné piliere potravinovej nezávadnosti. Organizácie zabezpečujúce svetovú potravinovú bezpečnosť. Politika bezpečnosti potravín v EÚ. |
Kategória EPC | Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E15 01709-001, kópia plného textu |