Vytlačiť
1. Slovak Organic Food
Názov | Slovak Organic Food . Chapt. 10 |
---|---|
Preklad názvu | Slovenské organické potraviny |
Autorské údaje | Alica Lacková, Vanda Rogovská |
Autor | Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Spoluautori | Rogovská Vanda EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Zdrojový dokument | Food products marketing : concept and research. P. 107-114. - Celje : University of Maribor, Faculty of Logistics, 2015 / Lisińska-Kuśnierz Małgorzata. ISBN 978-961-6962-17-9 |
Výstup z projektu | VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku |
Poznámky | VEGA 1/0635/14 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z kníh |
Jazyk dokumentu | angličtina |
Krajina vydania | Slovinsko |
Systematika | 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy |
Heslá | poľnohospodárstvo ekologické * potraviny * benefity * preferencie spotrebiteľské |
Anotácia | Spotrebiteľské názory Slovákov na trh organických potravín. Zásady organického poľnohospodárstva. SWOT analýzy organického pošnohodpodárstva. Vlastnosti trhu organických potravín na Slovensku. |
Kategória EPC | Vedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E15 01954-001, kópia plného textu |