Vytlačiť
1. Regionálna gastronómia vo vybraných krajinách Európskej únie - inovácia verzus tradícia
Názov | Regionálna gastronómia vo vybraných krajinách Európskej únie - inovácia verzus tradícia : bakalárska práca | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Autorské údaje | Katarína Šimánková, školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová | ||||||||
Autor | Šimánková Katarína | ||||||||
Ďalší autori | Jarossová Malgorzata Agnieszka (Školiteľ (konzultant)) | ||||||||
Korporácia | Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru | ||||||||
Vydavateľské údaje | Bratislava, 2016. - 72 s. | ||||||||
Druh dokumentu | práce záverečné bakalárske (Bc.) | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Báza dát | ZÁVEREČNÉ PRÁCE | ||||||||
Signatúra | 891813 | ||||||||
|