Vytlačiť
1. Odpad
Názov | Odpad : čo s ním? |
---|---|
Autorské údaje | Zuzana Šedivá |
Autor | Šedivá Zuzana |
Zdrojový dokument | Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 10, č. jeseň (2016), s. 28-31. - Žilina : Direct press, 2016. ISSN 1337-0545 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 628.4/.6 - Hygiena miest |
Heslá | odpad * odpad komunálny * potraviny * zariadenia ubytovacie * zariadenia stravovacie * hotely * legislatíva * ekológia * manažment |
Anotácia | Zelený program ako program ochrany životného prostredia. Hotely priateľské k ekológii a orientácia ich aktivít. Manuál ekologického manažmentu hotela. Triedenie odpadu. Kuchyňa a bioodpad. Čo priniesla novela zákona o odpadoch pre prevádzkovateľov ubytovacích a stravovacích zariadení. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2016: jar-zima |