Vytlačiť
1. Hygiene for management
Názov | Hygiene for management : a text for food safety courses |
---|---|
Autorské údaje | Richard A. Sprenger |
Autor | Sprenger Richard A. |
Vydavateľské údaje | Doncaster : Highfield , 2012. - 424 s. |
Vydanie | 16th ed. |
ISBN | 978-1-907751-68-4 |
Druh dokumentu | odborné publikácie |
Jazyk dokumentu | angličtina |
Krajina vydania | Veľká Británia |
Systematika | 613 - Hygiena. Starostlivosť o zdravie |
Heslá | stravovanie spoločné * hygiena výživy * potraviny * bezpečnosť potravinová * ochrana zdravia * manažment * riadenie kvality * kontrola * kvalita potravín * legislatíva * biológia * skladovanie * sklady |
Báza dát | KNIHY |
Počet ex. | 1, z toho voľných 1, prezenčne 0 |
Signatúra | 890772 |