Vytlačiť
1. Exploring competitive advantage in an emerging business in the food industry
Názov | Exploring competitive advantage in an emerging business in the food industry |
---|---|
Autorské údaje | Ivana Mišúnová Hudáková |
Autor | Mišúnová Hudáková Ivana EUBFPMKPM - Katedra manažmentu FPM |
Zdrojový dokument | Knowledge for market use 2016: our interconnected and divided world : international scientific conference : 8-9 September 2016, Olomouc. P. 297-305. - Olomouc : Societas scientiarum Olomucensis II, 2016 ; Knowledge for market use 2016: our interconnected and divided world Conference / Chovancová Miloslava. ISBN 978-80-87533-14-7 |
Poznámky | Registrovaný: Web of Science |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | angličtina |
Krajina vydania | Česká republika |
Systematika | 65.011.1 - Politika podnikania. Podniková stratégia |
Heslá | prostredie podnikateľské * stratégia podniková * start-up * výhody konkurenčné * konkurencieschopnosť * priemysel potravinársky |
Kategória EPC | Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách |
Registrované v | WOS |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E16 00880-001, kópia plného textu |