Vytlačiť
1. Tradícia a inovácia v gastronómií
Názov | Tradícia a inovácia v gastronómií |
---|---|
Súbežný názov | Tradition and innovation in gastronomy |
Autorské údaje | Malgorzata A. Jarossová, Katarína Šimánková |
Autor | Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Spoluautori | Šimánková Katarína |
Zdrojový dokument | Nové technológie a postupy vo vzdelávaní, podnikaní a obchode : zborník vedeckých statí. S. 43-49 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016 / Červenka Peter ; Hlavatý Ivan ; Kásl Daniel ; Hečko Ivan. ISBN 978-80-225-4298-2 |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 641/642 - Potraviny a jedlá |
Heslá | potraviny * jedlá * gastronómia * inovácia výrobkov |
Anotácia | Hlavné dimenzie týkajúce sa inovácií v gastronómii. Tradičné produkty a jedlá, inovácie v jedle. Trendy v súčasnej gastronómii. Zážitková gastronómia. |
Kategória EPC | Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E16 01043-007, originál dokumentu |