Vytlačiť
1. Lovecký salám alebo Lovecká saláma
Názov | Lovecký salám alebo Lovecká saláma | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Autorské údaje | Alena Donovalová | ||||||||
Autor | Donovalová Alena EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | ||||||||
Zdrojový dokument | Stav a perspektívy rozvoja trhu potravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku : špecifikácie výrobkov. S. 1-4 [3,19 NS] online. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016 | ||||||||
Výstup z projektu | VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku | ||||||||
Poznámky | VEGA 1/0635/14 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Heslá | potraviny * mäso * pôvod tovaru * označovanie tovarov * značky výrobkov * regióny * Slovensko * výroba * kvalita výrobkov * história | ||||||||
Kategória EPC | Práce zverejnené na internete | ||||||||
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Archív EPC | E16 01602-026, online | ||||||||
|