Vytlačiť
1. Nitriansky región
Názov | Nitriansky región | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Autorské údaje | Marta Karkalíková | ||||||||
Autor | Karkalíková Marta EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | ||||||||
Zdrojový dokument | Stav a perspektívy rozvoja trhu potravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku : jedlá z rôznych regiónov Slovenska. S. 1-16 [13,08 NS] online. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016 | ||||||||
Výstup z projektu | VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku | ||||||||
Poznámky | VEGA 1/0635/14 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Heslá | regióny * Slovensko * okresy * história * pamiatky * kultúra * priemysel * poľnohospodárstvo * jedlá * propagácia | ||||||||
Kategória EPC | Práce zverejnené na internete | ||||||||
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Archív EPC | E16 01602-057, online | ||||||||
|