Vytlačiť
1. Effect of Farming System on Colour Components of Wheat Noodles
SYS | 0229285 | |
---|---|---|
LBL | 00000nla--22^^^^^---450- | |
005 | 20240502073756.9 | |
014 | $a 2-s2.0-85016287039 $2 SCOPUS | |
100 | $a 20170412d2016łłłłm--y0sloc0103----ba | |
101 | 0- | $a eng $d eng |
102 | $a SK | |
200 | 1- | $a Effect of Farming System on Colour Components of Wheat Noodles $f Magdaléna Lacko-Bartošová, Lucia Lacko-Bartošová |
301 | $a ITMS 26 220 220 115 | |
321 | $a Registrovaný: Scopus | |
330 | $a Farba cestovín, ako dôležitý faktor pri nákupnom rozhodovaní spotrebiteľa. Farba cestovín z ozimnej pšenice, vypestovanej v ekologickom a integrovanom systéme rastlinnej produkcie pre hnojenú i nehnojenú úrodu v rokoch 2009, 2010 a 2011. Hodnotenie cestovín z bielej a celozrnnej múky pomocou spektrokolorimetra. | |
463 | -1 | $1 001 eu_un_cat*0260477 $1 011 $a 1337-0960 $1 011 $a 1338-0230 $1 200 1 $a Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences $v Vol. 10, no. 1 (2016), pp. 413-417 online $1 210 $a Nitrianske Hrnciarovce $c Association HACCP Consulting |
541 | 1- | $a Vplyv poľnohospodárskeho systému na farebné zložky pšeničných cestovín |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0004571 $a potravinárstvo |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0005204 $a pšenica |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0001083 $a analýza komparatívna |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0004487 $a poľnohospodárstvo |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*0056850 $a poľnohospodárstvo ekologické |
675 | $a 663/664 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000356 $x Potravinárstvo | |
700 | -1 | $3 eu_un_auth*0040938 $a Lacko-Bartošová $b Magdaléna $4 070 $9 50 |
701 | -1 | $3 eu_un_auth*0058239 $a Lacko-Bartošová $b Lucia $p EUBFNHKIV $9 50 $4 070 $T Katedra aplikovanej informatiky a výpočtovej techniky FNH - zrušená |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20170412 $g AACR2 |
T85 | $x existuji fulltexy |