Vytlačiť
1. Effect of Farming System on Colour Components of Wheat Noodles
Názov | Effect of Farming System on Colour Components of Wheat Noodles | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Preklad názvu | Vplyv poľnohospodárskeho systému na farebné zložky pšeničných cestovín | ||||||||
Autorské údaje | Magdaléna Lacko-Bartošová, Lucia Lacko-Bartošová | ||||||||
Autor | Lacko-Bartošová Magdaléna | ||||||||
Spoluautori | Lacko-Bartošová Lucia EUBFNHKIV - Katedra aplikovanej informatiky a výpočtovej techniky FNH - zrušená | ||||||||
Zdrojový dokument | Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. Vol. 10, no. 1 (2016), pp. 413-417 online. - Nitrianske Hrnciarovce : Association HACCP Consulting. ISSN 1337-0960 | ||||||||
Poznámky | ITMS 26 220 220 115. - Registrovaný: Scopus | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík | ||||||||
Jazyk dokumentu | angličtina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Systematika | 663/664 - Potravinárstvo | ||||||||
Heslá | potravinárstvo * potraviny * pšenica * analýza komparatívna * poľnohospodárstvo * poľnohospodárstvo ekologické | ||||||||
Anotácia | Farba cestovín, ako dôležitý faktor pri nákupnom rozhodovaní spotrebiteľa. Farba cestovín z ozimnej pšenice, vypestovanej v ekologickom a integrovanom systéme rastlinnej produkcie pre hnojenú i nehnojenú úrodu v rokoch 2009, 2010 a 2011. Hodnotenie cestovín z bielej a celozrnnej múky pomocou spektrokolorimetra. | ||||||||
Kategória EPC | ADN | ||||||||
Registrované v | SCOPUS | ||||||||
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Archív EPC | E17 00085-001, online | ||||||||
|