Vytlačiť
1. Nové trendy v oblasti potravinárskych výrobkov
| Názov | Nové trendy v oblasti potravinárskych výrobkov : diplomová práca | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Autorské údaje | Lucia Pompošová, školiteľ: Alica Lacková | ||||||||
| Autor | Pompošová Lucia | ||||||||
| Ďalší autori | Lacková Alica (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | ||||||||
| Korporácia | Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru | ||||||||
| Vydavateľské údaje | Bratislava, 2017. - 63 s. | ||||||||
| Druh dokumentu | práce diplomové (Mgr.,Ing.) | ||||||||
| Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
| Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
| Báza dát | ZÁVEREČNÉ PRÁCE | ||||||||
| Signatúra | 896949 | ||||||||
| |||||||||