Vytlačiť
1. Úspory v kuchyni
Názov | Úspory v kuchyni |
---|---|
Autorské údaje | Lea Lisá |
Autor | Lisá Lea |
Zdrojový dokument | Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 11, č. leto (2017), s. 74-78. - Žilina : Direct press, 2017. ISSN 1337-0545 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Heslá | gastronómia * reštaurácie * potraviny * dodávatelia * kvalita potravín * ceny * úspory |
Anotácia | Cena, kvalita a množstvo - najdôležitejšie parametre pri objednávaní akéhokoľvek tovaru. Veľká pozornosť venovaná výberu dodávateľov. Vytvorenie nákupného košíka. Štvoritá kontrola pre vylúčenie chýb a strát v oblasti dodávateľsko-odberateľských vzťahov. Plytvanie v kuchyni. Využitie surovín. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Zväzky | 2017: jar-zima |