Vytlačiť
1. Heterogeneity and Efficiency of Food Processing Companies in the Czech Republic
Názov | Heterogeneity and Efficiency of Food Processing Companies in the Czech Republic | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Autorské údaje | Tamara Rudinskaya | ||||||||
Autor | Rudinskaya Tamara | ||||||||
Zdrojový dokument | Agricultural economics. Vol. 63, no. 9 (2017), s. 411-420. - Prague : Czech academy of agricultural sciences, 2017. ISSN 0139-570X | ||||||||
Poznámky | Registrovaný: Web of Science. - Registrovaný: Scopus | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík | ||||||||
Jazyk dokumentu | angličtina | ||||||||
Krajina vydania | Česká republika | ||||||||
Heslá | priemysel potravinársky * firmy * výkonnosť podniku * efektívnosť * funkcie produkčné * modely * Česko | ||||||||
Anotácia | Heterogenita a efektívnosť podnikov potravinárskeho priemyslu v ČR. Model neefektívnych efektov. Marginálne efekty | ||||||||
Registrované v | WOS | ||||||||
Registrované v | SCOPUS | ||||||||
Báza dát | ČLÁNKY | ||||||||
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika | ||||||||
Zväzky | 2017: 7-12 | ||||||||
|