Vytlačiť
1. [Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku]
Názov | [Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku] |
---|---|
Autorské údaje | Alica Lacková |
Autor | Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Zdrojový dokument | Studia commercialia Bratislavensia : scientific journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. Roč. 10, č. 38 (2017), s. 252-253. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2017. ISSN 1337-7493 |
Recenz.dok. | Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku / vedúci projektu: Malgorzata A. Jarossová, spoluriešitelia: Alica Lacková ... [et al.]. - Bratislava, 2016 |
Výstup z projektu | VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku |
Poznámky | VEGA 1/0635/14 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Heslá | recenzie * trh potravinový * Slovensko * Európska únia * kvalita potravín |
Anotácia | Recenzia na vedeckú monografiu, ktorá poskytuje súbor poznatkov a návrhov odporúčaní na zlepšenie stavu súčasnej situácie v oblasti skúmania sortimentu potravín. |
Kategória EPC | Recenzie v časopisoch a zborníkoch |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E17 00907-002, originál dokumentu |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Zväzky | 2017: 37-38 |