Vytlačiť
1. Folks Food Truck
Názov | Folks Food Truck : profesionálny street food vychádzajúci zo slovenskej kuchyne |
---|---|
Autorské údaje | Iveta Hricková |
Autor | Hricková Iveta |
Zdrojový dokument | Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 12, č. jar (2018), s. 72-77. - Žilina : Direct press, 2018. ISSN 1337-0545 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Heslá | gastronómia * vozidlá motorové * kvalita * služby * predaj ambulantný |
Anotácia | Na street food sa už dávno nepozerá ako na nudné a nezdravé jedlá, ktoré sa nemôžu porovnávať s kvalitnou gastronómiou. Dôkazom je prvá hviezdička Michelin, ktorú v roku 2016 dostal Chan Hon Meng so svojím pouličným stánkom špecializujúcim sa na predaj pečených kurčiat. Touto cestou sa vydal aj Tomáš Tejbus bývalý šéfkuchár z hotela Kempinski na Štrbskom Plese. Ako funguje profesionálna kuchyňa na štyroch kolesách. Rešpekt k slovenskej gastronómii. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Zväzky | 2018: jar-jeseň |